DevOps Leadership: Lead Digital Transformation Within Your Organization (Dutch)

Date
Event
Webinar

70% van organisaties faalt in het uitvoeren van hun digitale transformatie (Bron: McKinsey) Transformational Leadership is in de IT-context tegenwoordig een niet te missen vaardigheid voor leidinggevenden. Een moderne leider moet in staat zijn om op een faciliterende manier richting te geven aan verandering. Maak van jouw digitale transformatie een succes en leer meer over transformational leadership.

Wil jij weten welke vaardigheden je nodig hebt om succesvol sturing te geven aan complexe digitale organisaties? 

Schrijf je dan in voor de DevOps Agile Skills Association trainingspreview op woensdag 14 september. Je krijgt dan een exclusief voorproefje van deze training waarin we jou een stukje van de opleiding laten ervaren. Leer over het leiden van (digitale) transformaties, wat hierbij komt kijken en hoe je succesvol een (digitale)transformatie leidt.

Wij laten je graag weten welke vaardigheden je nodig hebt om succesvol sturing te geven aan complexe digitale transformaties in organisaties.

DevOps Agile Skills Association (DASA) heeft een opleidingstraject mét certificering ontwikkeld. Deze opleiding kun je binnenkort bij Skillsoft Global Knowledge volgen.

Tijdens dit webinar leer je over:

  • Succesfactoren van High Performance Digital Organizations
  • Wat is Tranformational Leadership? Wat heeft dat met DevOps te maken?
  • Tips voor het leiden van transformaties
  • Exclusieve trainingpreview: ontdek wat Transformational
  • Leadership / ervaar wat jij met deze training kan

Richard Hoedeman

CEO / Trainer / Coach / Consultant, Ctrl Improve

Richard believes culture and behavior play an important role in achieving results and he likes to use Organizational Behavior Management (OBM) for this. In addition,…